Om meg

Det var først da jeg fikk låne min fars kamera til å ta bilder av rideskolehestene at interessen for fotografi begynte. Hest har alltid vært en stor del av livet mitt og derfor ble det naturlig at de ble mine modeller.


I løpet av de siste årene har jeg tatt bilder av sprang, dressur og feltritt fra de laveste til høyeste nivåene. I tillegg har jeg vært innom mounted games, islandshest, kjøring og voltige. De siste to årene har jeg fått dekket norgesmesterskapet i både sprang, dressur og feltritt. Sammen med min kollega Une Susrud har jeg også være pressefotograf ved Kingsland Oslo Horse Show og Norwegian Horse Festival flere ganger.


Det å ta stevnebilder gir meg adrenalin. Det gir meg glede å se igjen ekvipasjer og bli kjent med nye. Det er gøy å se når det går bra og trassig å se når det går dårlig. Allikevel fyller det meg med en god følelse når dagen er over og det gjør at jeg kan stå 10 timer i solsteika uten en sur mine.


Firmaet mitt ble stiftet på nyåret 2020. Etter å ha samlet erfaring og blitt bedre kjent med sporten gjennom stevner ønsker jeg å satse mer. Nå tar jeg på meg flere typer oppdrag, for eksempel portrettoppdrag både med og uten dyr. Et populært tilbud er "Stallgjengen" der jeg kommer og tar bilder av deg og dine venner på stallen dere står på.


Holder til i Oslo, men tar oppdrag og stevner rundt omkring i Norge.

Foto: Ada Mathea Veddegjerde

Sosiale medier

Instagram for stevnebilder: @hgaaphotography

Instagram for portrettbilder: @fotografaamdal

Facebookside: Fotograf Helene Gjerde Aamdal

Tilbakemeldinger

Maren Aarflot Strandheim

1 / 9

"Blir alltid like glad når jeg får vite at Helene fotograferer på stevnet jeg skal på. Fantastiske bilder til god pris!"

1 / 9